Σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο στήριξης Φώφης Γεννηματά  Ξάνθης, αναφέρει ενόψει της διαδικασίας ανάδειξης αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Συντρόφισσες σύντροφοι, η Δημοκρατική παράταξη βρίσκεται σήμερα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, της Μελίνας, του Γιώργου Γεννηματά, του Αντώνη Τρίτση, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου, του Βαγγέλη Βενιζέλου και όλων των ιστορικών μας στελεχών, τολμά ένα νέο ξεκίνημα. Αφήνει πίσω της οριστικά και αμετάκλητα όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πλήγωσαν τον πολιτικό μας χώρο και ανοίγει τα φτερά της, φέρνοντας νέες ελπίδες για τον λαό και την πατρίδα μας.

Σήμερα πλέον μετά από επτά χρόνια μνημονίων κατέπεσαν όλα εκείνα τα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που επένδυσαν τα πολιτικά τους οφέλη πάνω σε μία χρεοκοπημένη χώρα για να γίνουν κυβέρνηση. Κανείς τους σήμερα δεν μιλάει για την καταστροφική πενταετία 2004 -2009 του Κωνσταντίνου Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα κανένας από αυτούς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το παρελθόν. Όταν εμείς παρά τα όποια πολιτικά μας λάθη, πληρώσαμε βαρύ πολιτικό τίμημα στο ξεκίνημα της κρίσης, προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια. Σήμερα όμως έχουν αποκαλυφθεί όλες οι αλήθειες και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έδειξαν την πολιτική τους γύμνια.

Τολμάμε λοιπόν εμείς σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή που διανύει η χώρα μας, να ανοίξουμε μια νέα χαραμάδα ελπίδας. Όπως πάντα αυτό πράτταμε κατά την ιστορική μας διαδρομή όταν η χώρα μας βρισκόταν σε δεινή θέση. Είμαστε έτοιμοι για να διαμορφώσουμε ένα νέο πολιτικό όραμα. Να δώσουμε μια νέα προοπτική για την πατρίδα μας. Να αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη της εθνικής συνεννόησης και της εθνικής προοπτικής.

Γι αυτό σε καλούμε στις 12 Νοέμβρη να έρθεις να ψηφίσεις. Να αναδείξεις με την ψήφο σου Πρόεδρο του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς τη Φώφη Γεννηματά ,να είσαι κι εσύ παρόν σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας και την προοπτική του λαού μας. Τολμάμε για την Ελλάδα! Τολμάμε για την Παράταξη! Ανοίγουμε  νέους δρόμους, μαζί.

Δίκτυο στήριξης Φώφης Γεννηματά  Ξάνθης