Ο Κολυμβητικός όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με 7 αθλητές στο 3o Meeting Κολύμβησης Προ αγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών,(9 – 18+Ετών) που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας, στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2017.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 480 αθλητές και αθλήτριες από 28 ομάδες, 16 από την Ελλάδα, 5 από τη Βουλγαρία και 7 από την Τουρκία.
Ο αγώνας σήμανε παράλληλα την έναρξη των διοργανώσεων για τη νέα κολυμβητική περίοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν και από τους πρώτους αγώνες, το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό προσφέροντας θέαμα και αξιοσημείωτες επιδόσεις, με δεδομένο ότι οι ομάδες της Βουλγαρίας και Τουρκίας ξεκινάνε πιο νωρίς την αγωνιστική τους χρονιά.
Οι αθλητές μας δοκιμάστηκαν και διακρίθηκαν σε νέα στυλ κολύμβησης και αποστάσεις στα οποία πέτυχαν νέα ατομικά ρεκόρ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση για το νωρίς της περιόδου .

Συγκεκριμένα η Καλοφώνου Λεονάρντα Αναστασία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ Ελεύθερο γυναικών και το χάλκινο στα 50μ Ύπτιο γυναικών καθώς επίσης και η Τζούμα Ευαγγελία έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο στα 50μ Ύπτιο Π-Κ Α.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους 7 αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες και την προπονήτριά μας κα Ευαγελία Πολίτου για την εξαιρετική τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε καλή κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Αθλητές αγωνιστικής 
Καλοφώνου Λεονάρδα Αναστασία
Τζούμα Ευαγγελία
Χαρισιάδου Αλεξάνδρα
Τοπτσίδη Νατάσα
Τοπτσίδη Σοφία
Αθλητές προ αγωνιστικής
Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος
Γκάνας Αριστοτέλης
Έπεται συνέχεια !!!!!!!!