Συγκροτήθηκε η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογή του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς με απόφαση Ν.. Αλεβιζάτου ενώ παράλληλα ορίστηκαν οι υπεύθυνοι συντονιστές ανά Περιφέρεια και ανά Νομό. Για την Περιφέρεια ΑΜΘ ορίστηκε Περιφερειακός Υπεύθυνος πρώην βουλευτής Μιχάλης Τιμοσίδης και Υπεύθυνος Νομού Ξάνθης ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης.

Την επιτροπή αποτελούν, ως Νομαρχιακή Ομάδα Εμπιστοσύνης (Ν.Ο.Ε.), σύμφωνα με τα στοιχεία τους που απόστειλαν οι  υποψήφιοι, τα εξής στελέχη, αλφαβητικά:

  1. Αμανατίδης Χρήστος (Ν. Ανδρουλάκης)
  2. Γκαρμπούνης Χρήστος (Γ. Καμίνης)
  3. Κοκκινίδης Σταύρος (Κ. Γάτσιος)
  4. Μουρούτσος Σπυρίδων (Σ. Θεοδωράκης)
  5. Πούλιος Χρήστος (Γ. Καμίνης)
  6. Στολίδης Σωτήρης (Φ. Γεννηματά)

Η ΝΟΕ Ξάνθης, ήδη συνήλθε δύο φορές και ασχολήθηκε με τρέχοντα οργανωτικά θέματα ενώ καθόρισε τα εκλογικά κέντρα, όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές στις 12/11/2017 και στις 19/11/2017.

Συγκεκριμένα και με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω:

  1. Στο Δήμο Αβδήρων: Στους οικισμούς των Αβδήρων, της Γενησέας και του Σελέρου.
  2. Στο Δήμο Μύκης: Στον οικισμό της Σμίνθης.
  3. Στο Δήμο Ξάνθης: Στην Ξάνθη (στο Δημοτικό Αμφιθέατρο) και στον οικισμό της Σταυρούπολης (στη παλιά δημοτική επιχείρηση).
  4. Στο Δήμο Τοπείρου: Στους οικισμούς του Αβάτου και των Τοξοτών.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στις διεργασίες, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dpekloges.gr, στην οποία υπάρχει το κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή, αναφέρει η ανακοίνωσή του υπεύθυνου της ΝΟΕ Ξάνθης Βασίλη Τσολακίδη.