Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που θα επισκεφθεί τον νομό Έβρου στις 2-3 Νοεμβρίου, θα είναι ο πρώτος μεταξύ 16 υπουργών, υφυπουργών, αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων που θα επισκεφθούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενόψει της προετοιμασίας του συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης με την παρουσία του Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στις 13-14 Νοέμβριου.

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συντονιστικού οργάνου της Περιφέρειας Α-ΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε πρόσφατα στην Ξάνθη ,αποφασίστηκε ότι σε κάθε νομό θα γίνουν 4 μεγάλες εκδηλώσεις με συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να γίνει διάλογος με την κοινωνία.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Νοέμβριου ,θα υπάρχουν 3 στρογγυλά τραπέζια την πρώτη μέρα και αλλά 3 την δεύτερη μέρα. Τον γενικό συντονισμό της οργάνωσης και προετοιμασίας του συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης συντονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.