Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 22.00 στο “Nostos Live”¨στην Ξάνθη ο Ρένος Χαραλαμπίδης συναντά την “Μπάντα των Μποέμ” τραγουδώντας, λέγοντας ιστορίες γελώντας και γιατί όχι γλυκά μελαγχολώντας!

Η μουσική αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καλλιτεχνικής ταυτότητας του Ρένου Χαραλαμπίδη. Είναι η μυστική ζωή του. Ξυπνάει στις ταινίες του, αναπνέει στην καθημερινότητά του, γιορτάζει στις συναυλίες του. Οι συναυλίες του μοιάζουν με πάρτι μεταξύ φίλων. Ξεκινούν με αναμνήσεις, φλερτάρουν με όνειρα, γεύονται τον έρωτα της επικοινωνίας. Εστιάζουν στη στιγμή που το κοινό γίνεται παρέα, καθώς ψάχνουμε τη μαγεία της βραδιάς. Νοσταλγώντας, επιθυμώντας, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια, ρίχνοντας ματιές με υποσχέσεις, τραγουδώντας, χορεύοντας. Και αναζητώντας το άπιαστο. Όπως ακριβώς οι ήρωες των ταινιών του.

Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Ρένος πάνω στη σκηνή, ένας κινηματογραφικός ήρωας που τον σκηνοθετεί ο ίδιος. Μόνο που δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι ο εαυτός του και μοιράζεται την αλήθειά του. Στη συναυλία του θα ακούσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που δικαιώνονται στο σήμερα και κοιτάνε το αύριο. Τραγουδισμένα με μια άλλη οπτική, έναν ιδιαίτερο εσωτερικό ρυθμό. Και καρδιά. Μαζί του οι καταξιωμένοι μουσικοί: AIMIΛIOΣ MΠAPIAMΠAΣ στο μπάσο,BAΓΓEΛHΣ KAΛAMAPAΣ στα ντραμς και ,ΣΩTHPHΣ KAΣTANHΣ στην κιθάρα.