Το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδη τελέστηκε την Κυριακή στην Ξάνθη στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης. 

Στο μνημόσυνο παρέστη η οικογένεια, πλήθος κόσμου φίλων και συνεργατών. Ανάμεσά τους ο Πρόεδρος τη ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοράτος, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης και Β. Αιγαίου Χ. Καλογήρου ενώ εκ μέρους της ΝΔ παραβρέθηκε ο συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης. Επίσης παρέστηαν οι Αντιπεριφερειάρχες της ΑΜΘ, ο Δήμαρχος Ξάνθης, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συνάδελφοι δικηγόρο του εκλιπόντος. Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Ξανθίππη.

“Ένας άνθρωπος δεν πεθαίνει ποτέ όταν αναφέρεται και μνημονεύεται μετά τον φυσικό του θανάτου από όλους όσους τον γνώρισαν για την προσωπικότητα και το έργο του. Αυτό που γίνεται σε καθημερινή βάση κάναμε σήμερα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την ημέρα του θανάτου του. Να είναι καλά η οικογένεια του και να τον θυμάται για πάντα.” ήταν το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Γ.Παυλίδη.