Έκκληση για αίμα για την νεαρή που χτύπησε σε τροχαίο στην Ξάνθη

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο στην ε.ο. Διομήδειας – Λεύκης, στην Ξάνθη.

Οι οικείοι της απευθύνουν έκκληση σε όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν αίμα στο όνομα Κοϊμτζίδου Βασιλική για να βοηθήσουν την άτυχη οδηγό.

25 μονάδες έστειλε ο Σύλλογος Αιμοδοτών

Το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Αιμοδοτών γνωστοποίησε ότι  κάλυψε με 25 Μονάδες Αίματος από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,προς το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,για το περιστατικό της Κοϊμτζίδου Βασιλικής,της νεαρής κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής σε τροχαίο στην ε.ο. Διομήδειας – Λεύκης, στην Ξάνθη.

Εάν χρειαστεί φυσικά το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας θα σταθεί αρωγός και σε περαιτέρω βοήθεια που θα μας ζητηθεί από την οικογένεια ή από το το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης.Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να πάνε να αιμοδοτήσουν για το Σύλλογο την εβδομάδα που μας έρχεται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης(καθημερινά και ώρες 08.30 έως 14.00),ώστε να αντικαταστήσουμε στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ξάνθης,τις Μονάδες Αίματος που χρησιμοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό και ενδεχομένως να χρειαστούν και άλλες μέσα στην εβδομάδα”αναφέρει ο Σύλλογος Αιμοδοτών.