Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση που εξέφρασαν οι υπεύθυνες και οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας δράσης “Χωρίς Μεσάζοντες” μετά την τελευταία διάθεση προϊόντων. 

Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, μετά το κενό διάστημα του καλοκαιριού αλλά και η συμμετοχή στις ηλεκτρονικές διαδικασίες έχει καθιερώσει την πρωτοβουλία μετά από 5 χρόνια δράσεων στην πόλη της Ξάνθης.

Πλέον η πρωτοβουλία συνεργάζεται με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ξάνθης για την αξιοποίηση των αδιάθετων ποσοτήτων και τη στήριξη της προσπάθειας του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού και του παντοπωλείου του, στην οδό Αγ. Ελευθερίου. Παράλληλα, μέλη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού ενημερώνουν τους συμμετέχοντες, σε κάθε δράση.

Όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους τα μέλη του Χωρίς Μεσάζοντες και της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, η συμμετοχή του κόσμου και η αυτοοργάνωση δείχνουν το μέγεθος της εξοικείωσης ενώ αυτό που μελετάται είναι το νέο νομικό πλαίσιο που καταρτίζεται με στόχο, να ενδυναμωθεί η συγκεκριμένη και άλλες πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα.