Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 26χρονος Βούλγαρος,  οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα νόμιμους μετανάστες. Πέντε από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τρεις ήταν υπήκοοι Συρίας και τρεις υπήκοοι Σομαλίας.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί  πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Τελικά, πλησίον του κόμβου Αγίου Ανδρέα ο 26χρονος ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, έντεκα μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.