Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, δύο μήνες πριν τη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού της Θράκης, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.  Εσύ θα πάρεις μέρος;

Επέλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Θράκης!!! Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης: http://www.democritushalfmarathon.gr.

 Μπορείτε να ενημερωθείτε από την προκήρυξη της διοργάνωσης, αλλά και από την Επίσημη Ιστοσελίδα μας http://www.democritushalfmarathon.gr, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη και ευχαρίστηση στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Η Δήλωση συμμετοχής σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση:

http://www.democritushalfmarathon.gr

Πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση στα τηλέφωνα:

Γιάννης Πυργελής 6978556999

Βασιλειάδης Σεραφείμ 6977079501

Ξανθόπουλος Λεωνίδας 6974955817

Πολυμένης Απόστολος 6937219384 (οικονομικά Θέματα)

Επισκευτείτε το fanpage της διοργάνωσης μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε μαζί μας.

30