Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2017» που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση, παρουσία των Βουλευτών Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργών κ. Δημήτρη Μάρδα και κ. Θεόδωρου Καράογλου και του Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Πασχάλης Λύρατζης για την προσφορά του Δήμου μας στον τομέα του πολιτισμού.

Την τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του Δήμου Ξάνθης στο νεοσύστατο θεσμό του Καρναβαλιού Ωραιοκάστρου παρέδωσε στον κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ο πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Μάρδας.

Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς στη συνέχεια κάλεσε τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο Καράογλου να επιδώσει μια τρισδιάστατη μικρογραφία με τον Πύργο του Ρολογιού της Ξάνθης στο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου ως αναμνηστικό της συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια μεταξύ των δυο Δήμων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ευχαρίστησαν τον Δήμο Ωραιοκάστρου για την επί σειρά ετών συνεργασία του σε πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα με το Δήμο μας.