Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό απανθρωπιάς, αγριότητας και ανανδρίας βρέθηκε ένας στρατιωτικός, μαζί με την 8χρονη κόρη του, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, πριν από μερικές ημέρες.

“Άνδρας” “σάπισε” στο ξύλο την άτυχη γυναίκα του μέσα στη μέση του δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα ο “άνδρας”, μεσήλικας όπως αναφέρει ο στρατιωτικός, είχε ρίξει κάτω τη γυναίκα, μπροστά από μια είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Εμπορίου, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και τη χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και στο στομάχι.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε επίδεσμο στο χέρι, ήταν αιμόφυρτη πεσμένη κάτω και χωρίς τις αισθήσεις της. Ο “άνδρας” μεθυσμένος με ένα μπουκάλι ρετσίνας στα χέρια.

Ο στρατιωτικός δίχως δεύτερη σκέψη, αφού πρώτα είπε στην μικρή κορούλα του που έντρομη σπάραζε στο κλάμα, να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα σπρώχνοντας τον μεσήλικα και καλώντας σε βοήθεια.

Όπως μας επισημαίνει ο ίδιος, την ίδια στιγμή ο μεσήλικας του φώναζε πως είναι γυναίκα του και πως μπορεί να την κάνει ότι θέλει.

“Τη στιγμή που τον κρατούσα και καλούσα την αστυνομία από το κινητό μου αυτός τράβηξε την γυναίκα μέσα στην πολυκατοικία και έκλεισε την πόρτα της εισόδου. Την έβαλε στο ασανσέρ σαν ένα σακί με πατάτες και ανέβηκε επάνω”.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο!

Ο “άνδρας” συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος.

Της Όλιας Γκαντανίδου Περισσότερα στο e-evros.gr