Στήριξη στον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη στη διαμάχη του με το ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παρέχει η ΝΟΔΕ με ανακοίνωσή της που επιτίθεται στους επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος.

Η άστοχη και ανούσια επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη, δεν ξενίζει κανέναν. Η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία και η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να βουλιάζει, με σκοπό να εξυπηρετήσει μόνο τα δικά του κομματικά συμφέροντα.

Με τους πανηγυρισμούς για ακόμα μια εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα, για ένα έργο που δεν έχει μελετηθεί, δεν έχει κοστολογηθεί, δεν έχει εξασφαλίσει καμία χρηματοδότηση, ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του λαϊκίζουν για να γίνονται πρόσκαιρα αρεστοί παρότι είναι μακροπρόθεσμα επιζήμιοι για την Ελλάδα.

Απέναντι στις εξαγγελίες και στα δήθεν έργα, τα γεγονότα είναι τα εξής:

  1. Τρίτο και τέταρτο μνημόνιο
  2. Capital Control
  3. Στρατιές κομματικών μετακλητών

Μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση κι ένα κόμμα, που θεωρούν ότι μπορούν να ξεγελούν τον ελληνικό λαό, όμως ευτυχώς για όλους μας, σύντομα θα αποτελούν παρελθόν, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.