Με σκληρές εκφράσεις και υπαινιγμούς και προσωπικό τόνο η Κοινωνία Δημοτών απαντά στη βραδυνή ανακοίνωσή του Δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου με αφορμή τα έργα της ΓΓΑ και την άδεια του Κολυμβητηρίου Ξάνθης. 

Στη νέα ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρει:

ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ»

  1. Δεν ξέρει να γράφει και αντιγράφει από τις ανακοινώσεις μας. Στις 26/4/16 στείλαμε ανακοίνωση προς τον κ.Πρόεδρο του ΔΣ με τίτλο «Πρόεδρε εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης…. Του άρεσε φαίνεται  και τη χρησιμοποίησε χθες.

  2. Πανηγυρίζει γιατί έπεισε την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου,μετά από 3 χρόνια (και την αλλαγή δύο προϊσταμένων της) να εγκρίνουν την οικοδομική άδεια του κολυμβητηρίου. Που εμείς πρώτοι αποκαλύψαμε χθες και δημοσιεύεται (εφημερίδα Η ΘΡΑΚΗ, 6.9.2017) όπως όμως προβλέψαμε και το πανηγυρικό δελτίο τύπου του!!!

  3. Τσιμουδιά για τη ταμπακιέρα, ότι δεν έχει εγκριθεί ακόμη η άδεια λειτουργικότητας του κολυμβητηρίου καί χωρίς αυτήν δεν μπορεί να ενταχθεί πουθενά το συγκεκριμένο έργο αλλά ούτε να δημοπρατηθεί. Μπορείτε να μας την δείξετε αν την έχετε Κύριε Δημαρχόπουλε.

  4. Για τα υπονοούμενα που αφήνει, δυστυχώς οι ημέρες και τα έργα του,(ποιά έργα …; καλύτερα οι πράξεις του) είναι αυτά που ερευνώνται αυτήν την στιγμή.
    Και ευτυχώς η δικαιοσύνη είναι τυφλή και πολύ μα πάρα πολύ ΔΊΚΑΙΗ.

Η ανικανότητα είναι αθεράπευτη, όταν δε όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και εσύ κορδώνεσαι σαν παγώνι στις μύτες των παπουτσιών σου.”