Τα πρωτοσέλιδα του Τύπου αλλά και το ενδιαφέρον των sites προκάλεσε μια ανάρτηση του Σωκράτη Ξυνίδη για τις υποψηφιότητες για αρχηγία στον υπό ανασύνθεση χώρο της ΔΗΣΥ.

Ο πρώην υπουργός έγραψε στο Facebook: Υποψήφιος Πρόεδρος για τη ΔΗΣΥΜ, που να προέρχεται από το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, σε αυτή τη στιγμή και με τις επικρατούσες συνθήκες, θα μπορούσε να είναι μόνο ο Παπανδρέου. Τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι σαχλαμάρες.

Υποψήφιος Πρόεδρος για τη ΔΗΣΥΜ, που να προέρχεται από το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, σε αυτή τη στιγμή και με τι…

Δημοσιεύτηκε από Xinidis Sokratis στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

 

Η δήλωση αυτή ερμηνεύτηκε ως απόρριψη όλων των υποψηφιοτήτων που έχουν εκδηλωθεί μέχρι στιγμής από την πλευρά των Παπανδρεϊκών από κάποιους, με αποτέλεσμα ο Σ. Ξυνίδης να επανέλθει με νέα ανάρτηση:

Α! και για να μην προσπαθούν να με ερμηνεύσουν.Φυσικά και αν ο Παπανδρέου ήταν υποψήφιος θα αγωνιζόμουν να εκλεγεί. Από …

Δημοσιεύτηκε από Xinidis Sokratis στις Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

 

Κανείς υποψήφιος από το χώρο του ΚΙΔΗΣΟ;

Πρακτικά, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το χώρο του ΚΙΔΗΣΟ, η ανάρτηση Ξυνίδη ήθελε να κάνει σαφές ότι ο χώρος των υποστηρικτών του ΓΑΠ δεν διεκδικεί την αρχηγία του νέου σχήματος και, ενδεχομένως, να αποτρέψει κάποιον από το να εμφανιστεί ότι τους εκπροσωπεί.

Κατά τα άλλα επαναβεβαίωσε τη δική του στήριξη στην υποψηφιότητα Καμίνη, που βρίσκεται εγγύτερα στην “ατζέντα Παπανδρέου” για τη ΔΗΣΥΜ ενώ επιτέθηκε σε ΜΜΕ που, όπως υποστηρίζει, διαστρέβλωσαν το νόημα όσων έγραψε:

Τις προβοκάτσιες κάποιων ΜΜΕ με την προσπάθεια γελοιοποίησης των απόψεών μου την έχω υποστεί από το 2009. Άλλωστε κάποιοι από αυτούς πλήρωσαν και αποζημιώσεις. Θα συνεχίσω να χαλάω τη σούπα τους.

Δημοσιεύτηκε από Xinidis Sokratis στις Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017