Συνελήφθησαν χθες (29-8-2017), στους νομούς Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 52, 24 (άντρες) και 41 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 95,4 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν την 41χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 63 γραμμαρίων, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Καβάλας.