Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, αναφέρει:

Με την ολοκλήρωση του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

Οι Πρόεδροι, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Φιλίππων, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Δήμαρχο Καβάλας κα. Δήμητρα Τσανάκα για την αμέριστη συμπαράστασή της, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ οι οποίοι αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Διασωστική Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ Καβάλας, τους Εθελοντές του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων, την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων καθώς και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ευχαριστούν τους χορηγούς του Φεστιβάλ: Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Εθνική Τράπεζα, Attica Bank, COSMOTE, Galaxy Hotel, Φιλίππειο luxury hotel-restaurant, ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ.

Παράλληλα ευχαριστούν τους χορηγούς επικοινωνίας: ΕΡΤ Περιφέρεια, ΕΡΤ3, ΕΡΤ3 9,58fm, ΕΡΤ3 102fm, ΕΡΤopen.com, OTE TV, Culturenow.gr, 93,4FM Στο Κόκκινο το ραδιόφωνο που ακούει, All4fun.gr, Artplay.gr, Artic.gr, Τέχνες plus, Monopoli.gr, Life.gr, REVma -/+, Το Ραδιόφωνο, Clickatlife.gr, Unstage.gr, Mindradio.gr, Joinradio.gr, Milk ´n´ Chocolate η ζωή σε ρυθμό, All About Festivals.gr.

Τέλος ευχαριστούν όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.