Site icon Xanthi 2

Aδαμίδης για σκάνδαλο: Με τα 2,5 εκατ. θα παίρναμε 50 γιατρούς, 50 νοσηλεύτριες, 80 διοικητικούς

Μια αναγωγή σε υπαλλήλους που θα μπορούσαν να προσληφθούν με τα ποσά που κόστισε στο σύστημα υγείας το σκάνδαλο των συνταγών μόνο με ένα γιατρό στον Έβρο, κάνουν ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Έβρου, απαντώντας σε κριτική για το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα ψέματα για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αυτή τη φορά ξεπέρασαν το όριο της γελοιότητας. Διαδοχικά δημοσιεύματα ηλεκτρονικής εφημερίδας κατηγορούν το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση γιατί το Νοσοκομείο δεν έχει:

 

Είναι σαφές ότι η πρόσφατη διερεύνηση του σκανδάλου των παράνομων συνταγογραφήσεων που ζημίωσαν το Δημόσιο με 2,5 εκ. ευρώ έχει πανικοβάλει ορισμένους, που μάταια επιχειρούν να παραπλανήσουν με μεθοδευμένα ψευδή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις. Η νομιμότητα επιτέλους εφαρμόζεται. Με τα 2,5 εκ. που έκλεψαν θα είχαμε σήμερα λεφτά να προσλάβουμε ακόμη 50 γιατρούς και 80 διοικητικούς υπαλλήλους και 80 νοσηλεύτριες. Στον αγώνα του Υπουργείου και της Διοίκησης για το τσάκισμα της διαφθοράς έχουμε συμμάχους τους πολίτες και τους τίμιους εργαζομένους του νοσοκομείου.

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ

Γ.Ν.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑΣ

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ

Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Exit mobile version