Mε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Κεραμωτής το 4o Wave Running, ο αγώνας τρεξίματος δίπλα στο κύμα, από τα Αρχαία ‘Αβδηρα μέχρι την Κεραμωτή. 

Το απόγευμα ξεκίνησαν οι αγώνες των 28, των 10 και των 5 χιλιομέτρων που τερμάτισαν το σούρουπο στην Κεραμωτή ενώ υπήρξε και παιδικός αγώνας 500 μέτρων.

Η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά ήταν άρτια και προσεγμένη και οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τη διαδρομή και τη συμμετοχή τους. Ανάμεσά τους και αρκετοί δρομείς από άλλες περιοχές αλλά και κάποιοι από άλλες χώρες που πήραν μέρος στο φετινό αγώνα.

Το WAVE running πραγματοποιείται  σε μια περιοχή με πλούσιο ιστορικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Με τρεις διαδρομές πλάι στο κύμα ενώ αυτή των 29 χιλιομέτρων, διασχίζει τις εκβολές του Νέστου. Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν ακόμη και με γυμνό πόδι, απολαμβάνοντας την αίσθηση ελευθερίας και επαφής με τη φύση, που προσφέρει το περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκη

Αποτελέσματα

Ρεπορτάζ και φωτο στο kavala-portal