Σε ένα παιχνίδι που διεκόπη για πέντε λεπτά λόγω πτώσης στην τάση του ρεύματος η Ξάνθη και η Λαμία έμειναν στο 0-0 μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς το βράδυ του Σαββάτου.

Η Λαμία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στην Super League και αυτό είναι το μοναδικό που θα θυμόμαστε από το 0-0 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ελάχιστες καλές φάσεις στους θεατές σε ένα κακό ποιοτικά ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Γέντρισεκ ήταν απελπιστικά μόνος ανάμεσα στους Αναστασιάδη και Κουκόλη, οι σέντρες από τα άκρα έβρισκαν συνέχεια αντιπάλους και το μόνο που έχει να θυμάται από το ντεμπούτο του ο Ράσταβατς είναι ορισμένα μακρινά σουτ. Ο Σέρβος προπονητής δοκίμασε και άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Από την άλλη η Λαμία θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε 1-2 περιπτώσεις στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά για να φύγει από το Ξάνθη Arena με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Ξάνθη Arena”

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Πέτρος Πάτρας

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης (63′ Τριάδης), Καμαρά (78′ Μεχία), Λουσέρο (88′ Κάστρο), Μπρίτο, Γέντρισεκ

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84 Κουτρουμάνος), Πίτι (56′ Μπουλούλης), Βουό (69′ Τσούκαλος)

Γκολ:

Κάρτες: Ορφανίδης, Φλίσκας / Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουκόλης, Όμο, Μπουλούλης

sport24.gr