Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει τη σπαρταριστή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί», την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 21.00 στο Φρούριο Καβάλας, στο πλαίσιο του 60ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης συνεχίζοντας τη πολύχρονη παράδοση να παρουσιάζει σημαντικές παραγωγές σε καλοκαιρινές περιοδείες, επέλεξε ένα απολαυστικό έργο ενός από τους μεγαλύτερους μάστορες της κωμωδίας. Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες που χάνονται μέσα σε παρεξηγήσεις και παράλογες καταστάσεις.

Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που έγραψε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει εμπλέκεται σε μια σειρά γεγονότων. Σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Πρόκειται για σπάνια κωμωδία που θα μείνει αξέχαστη στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

 

Ταυτότητα παράστασης:

Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης

Σκηνικά – Φωτισμοί: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Βάλια Μαργαρίτη

Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Καραχισαρίδης

 

Πρωταγωνιστούν:Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Δήμητρα Σιγάλα, Βασίλης Πουλάκος

 

 «Γουρούνι στο σακί»

Φρούριο Καβάλας

Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Αυγούστου, ώρα 21.00

Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη των παραστάσεων.

  

Τιμές εισιτηρίων

Ενήλικες: 15 €

**Παιδικό, Φοιτητικό, Πολυτέκνων και Ανέργων: 12 €

**(Με την προσκόμιση στον Έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών Φοιτητική Ταυτότητα – Κάρτα Ανεργίας – Κάρτα Πολυτέκνων και όχι μόνο κατά την έκδοση του εισιτηρίου).

Προπώληση:

Καβάλα: Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, ενώ την ημέρα της παράστασης θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του Φρουρίου Καβάλας από τις 19:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου