Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 46 ετών, διότι εντοπίστηκαν να έχουν διαρρήξει οικία, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε καθόσον έγιναν αντιληπτοί από πολίτη και ακινητοποιήθηκαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων 1 διαρρηκτικό εργαλείο, 1 ζευγάρι γάντια και 1 μάλλινος σκούφος, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Νωρίτερα στην Κομοτηνή, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν την Παρασκευή.

Τον εντόπισαν σε αυλή κατοικίαςχωρίς όμως να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε, ενώ όπως προέκυψε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διέρρηξε άλληοικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο 2 κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης 1 ρολόι χειρός, 1 κόσμημα και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος κατείχε επίσης μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Επισημάνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.