«Η Εγνατία Οδός θα πρέπει να αναλάβει τις συμβατικές της υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία. Δεν μπορούν να ετοιμάζουν διόδια σε ένα μήνα και να μην μπορούν να κάνουν δέκα χρόνια ένα δρόμο,» σχολίασε σε δηλώσεις του ο αντιπεριφεριάρχης Έβρου Δημ. Πέτροβιτς με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό μοτοσικλετιστή κοντά στον βόρειο κόμβο του Σουφλίου.

«Δυστυχώς είχαμε ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα που ήρθε και προστέθηκε στην λίστα των θανόντων εξ αιτίας της κακής κατάστασης αυτού του δρόμου,» είπε ο κ. Πέτροβιτς παραθέτοντας παράλληλα στοιχεία της Τροχαίας όπου σύμφωνα με αυτά, την τελευταία δεκαετία στον άξονα Μάνδρα -Ψαθάδες, είχαμε 12 νεκρούς 45 σοβαρά τραυματίες και δεκάδες άλλα ατυχήματα.

Σημειώνεται πως η δέσμευση της Εγνατίας στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Εβρου, ήταν πως μέσα στο φθινόπωρο θα είχε παραδοθεί το κομμάτι Μάνδρα-Ψαθάδες, ενώ θα υπήρχε καθυστέρηση στο κομμάτι Αρδάνιο-Μάνδρα.«Αυτό το παραμύθι να τελειώνει ,δεν μπορούμε να ζούμε με την απειλή, δεν μπορούμε να ζούμε με τον κίνδυνο,» είπε ο κ. Πέτροβιτς.