Τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα παρουσία αρκετού κόσμου. 

Παιδιά, Γονείς, φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο της πόλης, που βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος 40, στο πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα παιδιά διασκέδασαν με τον κλόουν και τις εκπλήξεις που τους περιμέναν ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους του ΚΔΑΠ και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους και τις δασκάλες του χώρου.

Τι είναι το ΚΔΑΠ Ξάνθης

Είναι ένας σύγχρονος και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Βασικός σκοπός του ΚΔΑΠ είναι τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και ευχάριστα ,μέσα από ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες και να αναπτύξουν πολλαπλές δεξιότητες.

Επιμέρους στόχοι είναι η προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων, η ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου, η καλλιτεχνική ανάπτυξη μέσα από τις εικαστικές τέχνες, την μουσική και το θέατρο, η επαφή με τις νέες τεχνολογίες και η εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Η φοίτηση των παιδιών στο ΚΔΑΠ εξασφαλίζει στους γονείς τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις εργασιακές τους υποχρεώσεις.

Τηλ 2541 30 1600, 2541 30 1676

Οι δασκάλες του ΚΔΑΠ
Οι ιδιοκτήτες Α. Αβραμίδης και Γ. Μαμούγκας