“Δεν μπορεί ο δήμος Ξάνθης να αποτελεί πεδίο διαγκωνισμού προβολής και κομματικών διαπιστευτηρίων ορισμένων” τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Θανάσης Ξυνίδης αναφορικά με την πρόταση του επιμελητηρίου για μετονομασία της πλατείας Διοικητηρίου σε πλατεία Γιώργου Παυλίδη.

Μετά την επισημοποίηση ότι το Επιμελητήριο προτίθεται να καταθέσει επίσημη πρόταση προς το Δήμο Ξάνθης, με βάση σχετική απόφαση του Δ.Σ., ώστε η πλατεία Διοικητηρίου να μετονομαστεί σε πλατεία Γιώργου Παυλίδη, καταγράφονται οι θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις.

Οπως σημειώνει από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης. οι προτάσεις και οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται με την δέουσα σοβαρότητα και να μην αποτελούν “πεδίο προσωπικής προβολής και κομματικών διαπιστευτηρίων”.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις θέσεις του Δήμου Ξάνθης, καθώς η αποδοχή της πρότασης για ανδριάντα του Κ. Καραμανλή, όπως αναμενόταν, ανοίγει τη συζήτηση για διάφορες προτάσεις ονοματοδοσίας κλπ