Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του 2ου Fanari Festival αναφέρουν:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 2 Ιουλίου το 2ο Φεστιβάλ Φαναρίου, το οποίο φέτος «άνοιξε» για δεύτερη φορά τις πόρτες του, για να υποδεχθεί το μουσικόφιλο κοινό της Θράκης, αλλά και των γειτονικών χωρών.

Η «καρδιά» της Θράκης το τριήμερο της Παρασκευής 30 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου χτυπούσε στο Φανάρι, του ν. Ροδόπης, με χιλιάδες κόσμο να «αγκαλιάζει» για δεύτερη χρονιά, την διοργάνωση της KazandB live concerts και του Δήμου Κομοτηνής.

Μία διοργάνωση η οποία «φιλοξένησε» έντεκα μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής, και όχι μόνο, σκηνής όπως οι Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Opera Chaotique και Σταματία Μολλούδη,  Imam Baildi, Ορχάν Οσμάν, Στέλιος Ρόκκος, ΕΚΜΕΚ, Μίλτος Πασχαλίδης,  Μπλε με την Θεοδοσία Τσάτσου, Thrax Pankc, Beetroots και ο Patro.

Ένα τριήμερο, στην πιο όμορφη γωνιά της Ροδόπης, γεμάτο χαμόγελα, συγκίνηση, όμορφες στιγμές και κυρίως πολύ και καλή μουσική.

Εκ μέρους της KazandB live concerts ευχαριστούμε το σύνολο των Θρακιωτών, και όχι μόνο, που και φέτος αγκάλιασαν το Φεστιβάλ Φαναρίου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερη μουσική αλλά και εκπλήξεις.

Εις το επανιδείν!