Την ενόχλησή του για την καθυστέρηση απάντησης των υπηρεσιών του Δήμου, 5 μήνες μετά την ερώτησή του για το parking, εξέφρασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ο Νίκος Ανταμπούφης ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν περιμένει πλέον απαντήσεις. 

Ο επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες για την Ξάνθη” ανέφερε ότι πριν από 5 μήνες είχε καταθέσει την ερώτηση που αφορά τεχνικά και οικονομικά ζητήματα του χώρου, που παραμένει κλειστός, ενώ μόλις στην προηγούμενη συνεδρίαση απαντήθηκαν 2 από τα ερωτήματα από τις οικονομικές υπηρεσίες.

Εκκρεμεί η απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών στα ερωτήματά, την οποία μετά την επισήμανσή του – που εμμέσως αφήνει να εννοηθεί ότι συνιστά άρνηση και απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου- δηλώνει ότι παύει να περιμένει πλέον, έχοντας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο την περασμένη εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του πάρκινγκ έχει παρέμβει η Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων, βρίσκεται στο στάδιο της τακτικής ανάκρισης δικογραφία που έχει ανοίξει στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Ξάνθης ενώ καθόλη την περασμένη εβδομάδα τρεις επιθεωρητές ελεγκτές του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης διενήργησαν έλεγχο.