Με εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού και απόλυτη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη το τριήμερο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Ένας ιδιαίτερα δυναμικός και νεανικός θεσμός που έχει καθιερωθεί στην πόλη. Τη διοργάνωση είχαν οι Βάτραχοι, που υποστηρίχθηκαν από το Κέντρο Πολιτισμού, ενώ στο ευχαριστήριο μήνυμά τους αναφέρουν:

Τραγούδι, χορός, μελωδίες πλαισίωσαν την 6η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής για τρεις μέρες στην Ξάνθη. Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίξατε και χειροκροτήσατε τις εκδηλώσεις σε κάθε σημείο της πόλη μας.

Οι Βάτραχοι ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία, τον Άγγελο Μουρβάτη και το μουσικό του εργαστήρι, τον Mousades Music School, το Music Box Studio, τη Μουσική σχολή Ηρ-Ωδειο,  τoν Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, το Black box art group , το τμήμα Capoeira, το τμήμα Lindy Ηop και τμήμα κρουστών της ΦΕΞ, τη μπάντα αφρικοβραζιλιάνικων κρουστών του Λ. Ελληνίδων Ξάνθης, τη Σχολή Χορού Step Up, την Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών του συλλόγου Γέφυρα, όλα τα μουσικά σχήματα και τους καλλιτέχνες που γέμισαν μουσικές την πόλη μας. 

Αισθανόμαστε ευγνώμονες που σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί μας ήταν ο Δήμος Ξάνθης, το Κέντρο Πολιτισμού, η Τεχνική Υπηρεσία Ξάνθης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης , η Τροχαία Ξάνθης και φυσικά οι επαγγελματίες της Ξάνθης που βοήθησαν στην υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για άλλη μια χρονιά.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του συλλόγου μας που μήνες τώρα έχουν αφιερώσει χρόνο και μεράκι στην οργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης και ειναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της γιορτής