Τις ευχές τους για τους μουσουλμάνους της Θράκης στέλνουν τα κόμματα με την ευκαιρία του Σεκέρ Μπαϊράμ.

Η Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης
«Εύχομαι ολόψυχα στους Μουσουλμάνους της Θράκης για την θρησκευτική τους εορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, υγεία, αλληλεγγύη και αγάπη!
Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)»

Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους, στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για το Μπαϊράμι και ευχόμαστε να έρθουν μέρες γεμάτες υγεία, αγάπη, ευημερία και γαλήνη.

Η ΝΟΔΕ ΝΔ

Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, εύχεται ενόψει της εορτής του Σεκέρ Μπαϊράμ την ερχόμενη Κυριακή, σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και να έχουν ένα ευτυχές κι ευλογημένο Μπαϊράμ.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με ευκαιρία της γιορτή του Σεκέρ Μπαϊραμ, εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες Μουσουλμάνους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, γεμάτα πνευματική φώτιση, χαρά, υγεία, ευτυχία και τα βέλτιστα για την προκοπή του νομού μας. Το φετινό Σεκέρ Μπαιράμ, ως γιορτή των γλυκισμάτων, ας βάλει τις βάσεις να φέρει πίσω όλους του οικονομικούς μετανάστες που είναι στα ναυπηγεία σε Ολλανδία, Γερμάνια και σε κατασκευαστικές στο Κατάρ και δεν μπορούν να είναι μαζί με τις οικογένειες τους για άλλη μια χρονιά. Ας δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας, με την συνιστάμενη προσπάθεια όλων.

 Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

Για την γιορτή του Σεκέρ Μπαϊράμ, ευχόμαστε ολόψυχα, σε όλους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και στον καθένα ξεχωριστά, Υγεία, Ευημερία και κάθε Χαρά!

Χρόνια πολλά, ειρηνικά, με αγάπη και αλληλεγγύη.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου

Ενόψει της σημαντικότατης εορτής του «ΣΕΚΕΡ ΜΠΑΪΡΑΜ» (γιορτή των γλυκισμάτων) καισυμμεριζόμενος την χαρά των συμπατριωτών μουσουλμάνων, επισκεπτών, εργαζομένων και περαστικών του Δήμου Τοπείρου, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά…!!!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτης Καραλίδης

Ο Φώτης Καραλίδης και η Κοινωνική Συμμαχία στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στους συμπολίτες μας μουσουλμάνους για το Σεκέρ Μπαϊράμ. Υγεία, αγάπη ευημερία. 

Τις ευχές τους έστειλαν επίσης με μηνύματα στο facebook ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο πρώην Υφυπουργός και αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης και άλλοι παράγοντες της περιοχής.