Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά τις 20.30 στο κέντρο της Ξάνθης. 

Ομάδα περίπου 20-30 αντιεξουσιαστών, εμφανίστηκε στην πλατεία την ώρα που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση κόμματα και οργανώσεις εναντίον της παρουσίας χρυσαυγιτών βουλευτών στην Ξάνθη.

Οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν αυτόνομη πορεία, έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, άναψαν λίγα καπνογόνα ενώ επιτέθηκαν στο ATM της Attica Bank, όπου πέταξαν αντικείμενα και μπογιές.

Στην πλατεία υπήρχαν από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, λόγω και των πολύ σοβαρών επεισοδίων που είχα πραγματοποιηθεί προ μηνών στα εγκαίνια των γραφείων της νεοναζιστικής οργάνωσης στην Ξάνθη. Διμοιρίες ΜΑΤ είχαν διαμοιραστεί σε διάφορα σημεία του κέντρου και σε στενά για την αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά σε ορισμένα σημεία.

Οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν,οι πολιτικές οργανώσεις συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους στην πλατεία ενώ οι δυνάμεις της Αστυνομίας επανήλθαν στα στενά έξω από το κέντρο. Λόγω της ώρας και της ημέρας ο κόσμος είναι αρκετός στην πλατεία και τα γύρω καταστήματα.