Το 2ο καλοκαιρινό μουσικό Φεστιβάλ Φαναρίου είναι γεγονός!!!  

Η διοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με την KazandB live concerts, που αγκαλιάστηκε θερμά την περσινή χρονιά από το κοινό της Θράκης και όχι μόνο, είναι και φέτος μαζί μας σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ροδόπης στην παραλία Φαναρίου.

Το Fanari Festival 2017 θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου και στην σκηνή του θα παρελάσουν και φέτος ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του εγχώριου μουσικού πενταγράμμου.

Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα μας παρουσιάσουν την εξωστρεφή, δυναμική, ρυθμική, πολύχρωμη και γεμάτη συγκινήσεις ΒΑΒΕΛ τους!

Οι Imam Baildi κλείνουν τα δέκα τους χρόνια και το γιορτάζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν με την πιο πετυχημένη συνταγή, ενώ οι Opera Chaotique δηλαδή οι Tenorman & Voodoo Drummer παρουσιάζουν παρέα με τη mezzo-soprano Σταματία Μολλούδη  ένα σουρεαλιστικό φαντασμα-γορικό καλοκαιρινό show, με καινούρια στοιχεία και όλα τα συνθετικά που τους έχουν καθιερώσει στη διεθνή σκηνή ως ένα πρωτοποριακό σχήμα.

Ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται έπειτα από πολλά χρόνια στην Θράκη για να ερμηνεύσει παλιά, αξέχαστα κομμάτια, αλλά και καινούργιες επιτυχίες οι οποίες θα μας προσφέρουν στιγμές νοσταλγίας, συγκίνησης, αλλά και διασκέδασης.

Η μουσική μας ενώνει, το τραγούδι μας φέρνει κοντά και ο Ορχάν Οσμάν, επιστρατεύοντας το μπουζούκι του και με τη γνωστή του μαεστρία, δίνει το δικό του, ιδιαίτερα προσωπικό δεξιοτεχνικό και ενορχηστρωτικό ύφος σε τραγούδια της Μεσογείου, των Βαλκανίων και όχι μόνο.

Οι Beetroots από την Ξάνθη «πειράζουν» γνωστά και μη τραγούδια της Ελληνικής έντεχνης, ροκ και όχι μόνο σκηνής, σύμφωνα με την δική τους αισθητική, ενώ ο PaTro από την Κομοτηνή μας ταξιδεύει σε ροκ μονοπάτια.

Οι ΜΠΛΕ συναντούν έπειτα από καιρό την Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία – γιορτή για τα 20 χρόνια τους, όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί!

O Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται με νέο υλικό στις «αποσκευές» του από τον δίσκο «Περσείδες», πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και σ’ ό,τι φέρει η στιγμή.

Οι ΕΚΜΕΚ μας επισκέπτονται με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και την μοναδική τους εξωστρέφεια, ενώ το φεστιβάλ κλείνουν οι Thrax Pankc που αυτοπροσδιορίζονται ως «πανκοπανηγυροψυχεδέλεια» και υπόσχονται ένα θρακιώτικο γλέντι, λίγο διαφορετικό.

Όλα αυτά στο γραφικό παραθαλάσσιο Φανάρι, στο νομό Ροδόπης. Έναν μοναδικό προορισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του, τα συμπλέγματα λιμνών, που συνιστούν ένα σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο και πολλές ακόμη όμορφες εκπλήξεις…

Συνοπτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 30/6

Opera Chaotique Ft Stamatia Molloudi 20:30
Νατάσσα Μποφίλιου (Θέμης Καραμουρατίδης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος) 22:00
Imam Baildi +00:30

Σάββατο 1/7

PaTro 20:15
Beetroots 20:45
“Buzuki” Orhan Osman 21:30
Στέλιος Ρόκκος 23:00

Κυριακή 2/7

ΕΚΜΕΚ 20:30
Μίλτος Πασχαλίδης 22:00
20 Χρόνια ΜΠΛΕ & Θεοδοσία Τσάτσου +00:15
Θραξ Πανκc +02:15

Πληροφορίες

Διοργάνωση – Παραγωγή: Δήμος Κομοτηνής & KazandB Live Concerts

Facebook page: Fanari Festival, Φανάρι Ροδόπης