Site icon Xanthi 2

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας

  1. Για την Παρασκευή 23/6/2017 από την 15:00 ώρα έως το πέρας της χρονομέτρησης:

 

  1. Για το Σάββατο 24/6/2017 από την 14:00 ώρα έως τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη από το εκάστοτε σημείο):


– Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη της Ξάνθης από Γέφυρα Σαμακώβ, έμπροσθεν γηπέδου Α.Ο.Ξ. –  οδός Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι διασταύρωση με Έβρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα αποκαθίσταται σταδιακά μετά τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη από τα αναγραφόμενα σημεία και σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

 

  1. Για την Κυριακή 25/6/2017 και από την 08:00 ώρα έως τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη από το εκάστοτε σημείο):

Ά ρ θ ρ ο    2ο

α)   Η απόφαση αυτή είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, έως και την λήξη των αγώνων την 25/06/2017, σύμφωνα με τα ισχύοντα.

β)    Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, στο Α.Τ. Αβδήρων, στο Α.Τ. Τοπείρου και στο Α.Τ. Σταυρούπολης που έχουν την κατά τόπο και την καθ’ ύλη αρμοδιότητα και δύνανται σε επιπλέον ρυθμίσεις – τροποποιήσεις ανάλογα με τις συνθήκες και την έκβαση των αγώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται από το παράπλευρο οδικό δίκτυο σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και μετά τη διέλευση και του τελευταίου ποδηλάτη να λαμβάνει χώρα άμεση και ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

γ)    Οι Παραβάτες της παρούσας απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 Π.Κ. και των άρθρων Ν. 2696/99 «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.-

Exit mobile version