Το Επιμελητήριο Ξάνθης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια τη ΔΕΘ είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Να σημειωθεί ότι στην 82η ΔΕΘ θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα ενώ θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Δεδομένου ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά και κατόπιν της περσινής εξαιρετικά επιτυχημένης συμμετοχής επιχειρήσεων – μελών μας στην 81η ΔΕΘ, το Επιμελητήριο μας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) για συμμετοχή του σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Ως βασικό κριτήριο κατανομής των αναλογούντων στο κάθε Επιμελητήριο τετραγωνικών μέτρων, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, ετέθη το πλήθος των μελών του. Συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο μας αναλογούν 25 τ.μ. Κατά συνέπεια προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της συμμετοχής μας, σας καλούμε να δηλώσετε εγκαίρως το ενδιαφέρον σας και ειδικότερα έως 07 Ιουλίου 2017.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ σε περίπτερο που θα ενοικιάσει το Επιμελητήριο. Τα τ.μ. που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση καθώς και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.λπ.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι: η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη καθώς και η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Τσελεπίδου Σοφία στα τηλ. 2541022533, 2541025105 (εσωτ. 5) ή στο e-mail: sofia@ebex.gr.