Και όμως είναι γεγονός. Ο “Πήγασος Ξάνθης”, επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σηκώνει στους ώμους του τις άγκυρες για το “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ  ΑΝΤΟΧΗΣ & ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ELITE ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ” στις 23/24/25 Ιουνίου 2017.

Η Αρχοντούπολη της Θράκης, η Ξάνθη του Πολιτισμού και του Εθελοντισμού, η Ξάνθη των μεγάλων αντοχών και των ασφαλών ποιοτικών επιλογών, ετοιμάζεται σύσσωμη για το μεγάλο πανελλήνιο ποδηλατικό συναπάντημα.

Με την καθοδήγηση του Επισήμου Ποδηλατικού Συλλόγου της Ξάνθης του ΠΗΓΑΣΟΥ, σας καλωσορίζουν σε μία συγκλονιστική ελεγεία της ποδηλασίας δρόμου και σας υπόσχονται ένα μοναδικό, συγκινητικό, πρωτόγνωρο, ποιοτικό και ασφαλές ποδηλατικό αγωνιστικό 3ήμερο, πλαισιωμένο από ένα πλήθος πολιτιστικών δρωμένων, που θα αφήσουν σε όλους τους συμμετέχοντες την αίσθηση της κορύφωσης, με την εμβληματική δύναμη και την πίστη για πρόοδο και ανέλιξη της ποδηλασίας σε όλη την Ελλάδα.” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πήγασος.

Όσοι, εξάλλου, θέλουν να συμβάλουν ως εθελοντές μπορούν να μπουν στη διεύθυνση http://www.pegasus-xanthi.gr/ και να δηλώσουν την προθεσή τους.