Για πολιτικό σκάνδαλο κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη Νίκος Ανταμπούφης σε δήλωσή του στο Κανάλι 6 για το δημοτικό πάρκινγκ επισημαίνοντας ότι τρεις μήνες μετά το αρχικό του αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη περιμένει την έγγραφη απάντηση των αρμόδιων υπηρεσιών γύρω από την υπόθεση αυτή.

Επιπρόσθετα όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη “τα σκοτεινά σημεία όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά έρχονται στο φως και νέα τα οποία ενέχουν οσμή σκανδάλου” .

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος είναι σε πλήρη αντιπαράθεση με την επιχειρηματία που έχει αποχωρήσει από το πάρκινγκ ενώ ο χώρος παραμένει κλειστός. Ανάμεσα στα ερωτήματα που είχε θέσει και περιμένει απαντήσεις είναι τα χρήματα που έχει πληρώσει ο Δήμος ή συνεχίζει να πληρώνει, τα τεχνικά προβλήματα και τα αναγκαία πιστοποιητικά που εμποδίζουν τη λειτουργία του πάρκινγκ.

Ως προς το οικονομικό σκέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια υπηρεσία έχει απαντήσει και αναμένεται να διαβιβαστεί η απάντησή της ενώ ως προς τα τεχνικά στοιχεία που ζήτησε ο Ν. Ανταμπούφης, δεν υπάρχει κάτι νεότερο.