Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων, που διαπράχθηκαν από το Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο, στην πόλη της Ξάνθης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πρόκειται για την ομάδα των διαρρηκτών που είχε “ρημάξει” το χειμώνα τα καταστήματα στην πλατεία Αντίκα και γύρω από αυτήν, με διαδοχικές κλοπές.

Ο δράστης στις 7-12-2016, ενεργώντας από κοινού με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη είχε διαρρήξει τρία καταστήματα παίρνοντας συνολικά το  χρηματικό ποσό των 220 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή.

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 24χρονος στις 12-2-2017, διέρρηξε ένα ακόμη κατάστημα, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.