Φοιτήτρια στα Τ.Ε.Φ.Α.Α Κομοτηνής κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό της από συμφοιτήτριες της.  

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα καταγγέλλει πως συμφοιτήτριες της, την χτύπησαν άγρια, στέλνοντας την στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις σε όλο της το σώμα, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση. Η άτυχη φοιτήτρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις μέρες στο νοσοκομείο, ενώ για να αναρρώσει πλήρως πέρασαν περίπου 2 εβδομάδες από το βίαιο περιστατικό .

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με ασήμαντη αφορμή, όπως καταγγέλλει η φοιτήτρια. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο σχολή, η κοπέλα δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση για τα νύχια της και όταν η σπουδάστρια ζήτησε το λόγο για αυτή την παρατήρηση, όπως καταγγέλλει, ακλούθησαν τα χειρότερα. Την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Μάλιστα η κοπέλα καταγγέλλει, ότι καθηγητής της σχολής προσπάθησε να συγκαλύψει το περιστατικό, συμβουλεύοντας την να μην δημοσιοποιήσει την υπόθεση και πληγεί η εικόνα της σχολής .

Η φοιτήτρια όμως δεν υπάκουσε, κατήγγειλε το bullying που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: Star.gr