Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράταθεσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτης Καραλίδης. Με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην παρουσία του Περιφερειάρχη στα εγκαίνια της θερμοκηπιακής επένδυσης μέσω γεωθερμίας, της εταιρίας  selecta, στο Ερατεινό, που τέλεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο Φ. Καραλίδης κάνει λόγο για “Υποκρισία της Διοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.” και κατηγορεί το Χ. Μέτιο, ότι το 2015 η παράταξή του είχε καταψηφίσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο την παραχώρηση της έκτασης.

Αναλυτικά αναφέρει:  «Παλιά μας τέχνη κόσκινο…..»  λέει ο λαός μας. «Μανούλες» στην οικειοποίηση έργων η Διοίκηση της Α.Μ.Θ. Πανηγυρίζουν για επένδυση, στο Ερατεινό Καβάλας, που με απόφασή  τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον Νοέμβριο του 2015 είχαν καταψηφίσει και σήμερα φωτογραφίζονται (στη νέα μονάδα) ως Τιμητές της Ανάπτυξης!!!

Για την ιστορία αναφέρουμε μόνο…… τις δυο (2) αρνητικές αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, (υπ’ αριθμ. 152/2015 και 163/2015) για την μη παραχώρηση έκτασης για υλοποίηση επένδυσης Ανθοκομικής Μονάδας Θερμοκηπίων στο Ερατεινό Καβάλας. (Σύσσωμη η παράταξη της Διοίκησης καταψήφισε την παραχώρηση για την επένδυση, ενώ η Παράταξή μας και το σύνολο της Αντιπολίτευσης ήταν Υπέρ της παραχώρησης της Έκτασης και της υλοποίησης της Επένδυσης).

«Κάποιοι» έτσι ονειρεύονται την Ανάπτυξη………… «Κορδέλες, Ψαλίδια και Φωτογραφίες» !!!