Ανακοίνωση για τη δεύτερη θέση της ΠΚΣ στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης εξέδωσε η Τομεακή της ΚΝΕ ΑΜΘ. (ΕΔΩ τα αποτελέσματα)

Στις εκλογές του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης που έγιναν στις 24 Μάη, η παράταξη της «Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας» (ΠΚΣ) αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά 2η  δύναμη, παρουσιάζοντας αύξηση στα ποσοστά της.

Το γεγονός αυτό γεμίζει με ευθύνη τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για την αγωνιστική ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος, το ζωντάνεμα του Συλλόγου, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και φαίνονται και από τη χαμηλή συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να δυναμώσει η γραμμή της αντεπίθεσης, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ – κεφαλαίου, που τσακίζει τις σπουδές και τη ζωή χιλιάδων σπουδαστών και φοιτητών. Για την παραπέρα ισχυροποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της ριζοσπαστικής συσπείρωσης Συλλόγων, Επιτροπών Αγώνα, Επιτροπών Ετών, χιλιάδων φοιτητών, για την κοινή πάλη με το ταξικό εργατικό κίνημα, για να δυναμώσει το αντίπαλο δέος στο καπιταλιστικό σύστημα, στην εξουσία των εκμεταλλευτών.

Η μάχη θα είναι διαρκής. Η νεολαία έχει μπροστά της μία ολόκληρη ζωή να κερδίσει, με τον αγώνα της μαζί με το λαό. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα!