Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Κυριακής αλλά πέρα από τον πόνο για το χαμό μιας πολύ νέας κοπέλας 23 ετών, η οικογένειά της από τον Ακροπόταμο της Καβάλας, πέρασε άλλο ένα μαρτύριο, αυτό της αγωνίας μέχρι να βρεθεί το ΙΧ της κοπέλας που είχε, πραγματικά, κρυφτεί σε θάμνους έξω από το Πετροχώρι. 

Το έργο για Πυροσβεστική Αστυνομία και ΕΚΑΒ ήταν μακάβριο όταν έφτασαν, ειδοποιημένοι από έναν αστυνομικό της ΑΔ Ξάνθης, που εντόπισε το ΙΧ της άτυχης κοπέλας σε ένα σημείο που ήταν δυσδιάκριτο ακόμη και μετά τον εντοπισμό του, πολλές δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζονται ούτε εικασίες, ούτε νουθεσίες, ούτε υποδείξεις κατόπιν εορτής. Απλώς πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Στο Eurogroup πλέον πέφτουν τα βλέμματα όλων καθώς από την επίλυση ή τη διατύπωση ενόψει της επίλυσης του ζητήματος του χρέους, σύντομα κρίνονται πολλά για τη χώρα. Αυτό που πραγματικά κανείς δεν ξέρει είναι τι βρίσκεται στο μυαλό του κάθε Έλληνα για αυτή τη στιγμή. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια να εκτιμά το συμφέρον του σε σχέση με το συμφέρον της χώρας και πότε αυτά ταυτίζονται. Και τώρα και πάντοτε.

Viral έχει γίνει σε όλη τη χώρα το video με ένα Ξανθιώτη συμπολίτη, αρκετά γνωστό και δραστήριο και με τα πολιτικά, που περιγράφει αρκετά γλαφυρά τη σχέση εξουσίας-κεφαλαίου-εργατικής τάξης και λαού, βασισμένο σε ένα παλιό αριστερό ανέκδοτο. Αναγκαία προειδοποίηση ότι έχει και σόκιν στοιχεία.

 

 

Καλά τα λέει ο συμπολίτης μας! Εύγε!

Δημοσιεύτηκε από Greektube στις Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017