Μια  σημαντική διάκριση απέσπασε η Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, στο πλαίσιο της 3ης διοργάνωσης “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2016” που διοργάνωσε η Direction Business Solutions υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.

Συγκεκριμένα, η Συστήματα Sunlight απέσπασε το βραβείο της Πρωταγωνίστριας Εταιρίας στον τομέα της εξωστρέφειας, λόγω του διεθνοποιημένου προφίλ της,  στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight κ. Β. Μπίλλης. 

Κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η Συστήματα Sunlight εξακολουθεί να καινοτομεί και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας με δυνατότητα εξαγωγής σε όλο τον κόσμο πραγματικά ανταγωνιστικά προϊόντα και στηρίζοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ελληνική οικονομία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Β. Μπίλλης δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. H Sunlight είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται πλέον στους μεγαλύτερους διεθνείς παραγωγούς αποθήκευσης ενέργειας,  με 84% εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, σεβόμενοι πάντοτε το περιβάλλον και τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε και παράγοντας αξία τόσο για την εταιρία, όσο και για την χώρα μας”.

Ο θεσμός “Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας “τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ και επιβραβεύει τις εταιρίες που παρά τις οικονομικές συγκυρίες καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να αναπτυχθούν και να παραμείνουν κερδοφόρες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 550 στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής,  και μοιράστηκαν απόψεις και προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην ανάπτυξη.

Πηγή: capital.gr