To Κτήμα Βουρβουκέλη ανακοινώνει τη συνέχιση της αναγνώρισης των προϊόντων του κτήματος , αυτή την φορά από τον διαγωνισμό Decanter του Λονδίνου.

“Η τοπική ποικιλία “Λημνιό” (Limnio) μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους, αποσπώντας το χάλκινο μετάλλιο του διαγωνισμού. Μια σημαντική διάκριση αναγνώρισης του ελληνικού οίνου, ιδίως των γηγενών Θρακιώτικων ποικιλιών που καλλιεργούμε με σεβασμό από γενιά σε γενιά. Ωστόσο διάκριση ήρθε από τον ίδιο διαγωνισμό και για το “Ασύρτικο” (Assyrtiko) μας, που καλλιεργούμε με επιτυχία στο βορειότερο κομμάτι της χώρας. Την αρχαία γη των Αβδήρων.

Οι διακρίσεις αυτές για εμάς στο κτήμα Βουρβουκέλη δεν είναι παρά μια ακόμη επιβεβαίωση των κόπων που καταβάλλουμε, μακριά από τα όρια της χώρας μας. Η υπόσχεση να κρατάμε ψηλά τον πήχη της ποιότητας αλλά και εξέλιξης στον κλάδου μας παραμένει σταθερή. Ο Θρακιώτικος αμπελώνας αναβιώνει και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Είναι τιμή μας να είμαστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας ανάδειξης της Ελληνικής γης, προερχόμενη από τον βόρειο αμπελώνα της Θράκης” αναφέρεται σχετικά