Ο Πολιτιστικός σύλλογος  Ξάνθης «Βάτραχοι», ο Φιλοζωϊκός  Όμιλος Ξάνθης και ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης διοργανώνουν την εκδήλωση  «Υιοθέτησε ένα αδέσποτο, σώσε μια ζωή» σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Διεύθυνση περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής , την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 , από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, στο θεματικό πάρκο Λιμνίο στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για την ελεύθερη κυκλοφορία κατοικίδιων ζώων.

 Οι παραπάνω σύλλογοι αναγνωρίζοντας το πρόβλημα του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων στην Ξάνθη και επιθυμώντας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου να επιλύσει το πρόβλημα καθώς και με σκοπό να συνδράμουν έτσι ώστε να καλλιεργηθεί στους πολίτες της Ξάνθης το αίσθημα της φιλοζωίας και η έννοια της υπεύθυνης υιοθεσίας θα πραγματοποιήσει  εκδήλωση  υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Συγκεκριμένα θα διενεργηθεί εκδήλωση με τίτλο «Υιοθέτησε ένα αδέσποτο, σώσε μια ζωή» έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή οι πολίτες με τα ζώα που βρίσκονται στο Κυνοκομείο αλλά και άλλα αδέσποτα ζώα με σκοπό την υιοθεσία τους.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται κτηνίατρος προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τις ανάγκες και την φροντίδα που χρειάζονται  οι τετράποδοι  φίλοι μας.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, μικρούς και μεγάλους την  Κυριακή 28 Μαϊου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, στο θεματικό πάρκο Λιμνίο στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί για την ελεύθερη κυκλοφορία κατοικίδιων ζώων.