Σε εξέλιξη είναι σε όλη την πόλη το έργο της ασφαλτόστρωσης διαφόρων δρόμων. Το θετικό είναι ότι γίνονται επισκευές σε δρόμους που είχαν στρωθεί για πρώτη φορά με άσφαλτο επί Αμοιρίδη και παρέμεναν έτσι (η περιοχή της Ρέμβης ειδικότερα, ασφαλτοστρώθηκε στις αρχές του ’90 για πρώτη και τελευταία φορά ενώ τσιμέντο έπεσε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 80…)

Θετικό επίσης ότι δεν προστίθεται ύψος αλλά ξηλώνεται η υπάρχουσα άσφαλτος. Το αρνητικό είναι ότι έχουν εκφραστεί παράπονα σε πολλές γειτονιές για κακή εφαρμογή. Δεν γνωρίζουμε ούτε τους αναδόχους, ούτε τους μελετητές, ούτε και τους επιβλέποντες αλλά όντως, η εικόνα για την εποχή που ζούμε δεν είναι πολύ καλή. Και κανείς δεν θα ήθελε πολύ σύντομα οι δρόμοι να αποκτήσουν την τριτοκοσμική εικόνα που είχαν πριν το έργο.

Και μια και μιλάμε για παρόν και παρελθόν, ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο τέως Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, παρότι βρίσκεται στην 7η δεκαετία της ζωής του δείχνει εντυπωσιακή εξοικείωση με το ίντερνετ και απέκτησε το δικό του λογαριασμό στο Facebook, όπως διαπιστώσαμε από το αίτημα που αποδεχτήκαμε λίγα λεπτά μετά την κατασκευή του προφίλ του.

Μάλιστα, αν και αρχάριος κατέγραψε με video και ανέβασε σε μερικά λεπτά στο προφίλ του μέσω του smart phone του το περιστατικό με το δέντρο που έπεσε στην πιάτσα των ταξί. Άλλωστε βρίσκεται απέναντι από το αθλητικό στέκι του, στην οδό Μπρωκούμη. Ίσως είναι ένα καλό μήνυμα για όσους υποτιμούν τα κοινωνικά δίκτυα ακόμη και σήμερα.