Μία εξαιρετική εκπαιδευτική προσπάθεια τριών δημοτικών σχολείων του νομού Ξάνθης βραβεύτηκε στην Αθήνα για την βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία που πρόσφερε στους μαθητές. Τους οποίους έφερε κοντά μέσα από τις δράσεις του του παρόλο που προέρχονται από τρία διαφορετικά περιβάλλοντα, αστικά, ημιαστικά και αγροτικά, δηλαδή την πόλη, τη Μύκη και τη Διομήδεια. 

Το πρόγραμμα «Παίζουμε και Μαθαίνουμε Μαζί για την Ευρώπη: το Μεγάλο μας Σπίτι!», το οποίο υλοποιήθηκε από τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι και τον Απρίλιο του 2016 από την πέμπτη τάξη του 8θέσιου δημοτικού σχολείου Μύκης, την τρίτη τάξη του δημοτικού σχολείο Διομήδειας και την τέταρτη τάξη του 7ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης βραβεύτηκε με την “Εθνική Ετικέτα Ποιότητας” από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης e-Twinning-Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης.

Επίσης έλαβε το Silver Βραβείο στην κατηγορία Α2 για την Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Education Business Awards 2017, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε βραβευτεί με έπαινο για τις καλές πρακτικές στο προσφυγικό ζήτημα και από το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Μία προσπάθεια που κατάφερε να συνδυάσει παραμέτρους, να επιτύχει στόχους, να υλοποιηθεί από παιδιά διαφορετικών καταβολών και να καταφέρει τελικά τόσο να βραβευτεί όσο, κυρίως, να διαρρήξει τις διαχωριστικές γραμμές που εγκλωβίζουν καθημερινά του μαθητές.