Η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με τον Δήμο Τοπείρου, το ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της Ανακύκλωσης στον οικισμό Μάγγανα, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών, μέσω του Μπλε Κάδου, μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου μετά το τέλος της διοργάνωσης δήλωσε ότι, «είμαι πλέον σίγουρος ότι το «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ» της Ανακύκλωσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας, με την οποία η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού δημιουργεί ολοένα και πιο ευσυνείδητους πολίτες που μαθαίνουν για την ανακύκλωση συσκευασιών, την «αγκαλιάζουν» και την εντάσσουν με αποτελεσματικό τρόπο στην καθημερινότητά τους.»

Μέσα από διασκεδαστικά και διαδραστικά παιχνίδια, ψυχαγωγήθηκαν και παράλληλα εκπαιδεύτηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στην ορθή χρήση του Μπλε Κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Κουτσομιχάλης, ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τοπείρου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Α. Μάρκου, οι εκπαιδευτικοί από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν και πλήθος παιδιών.λΟΎ