Τη δική του απάντηση στους Χρυσαυγίτες έδωσε ο Πύρρος Δήμας ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε παρόμοιο επεισόδιο το 2014 μ’ έναν άλλο βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος, τον Νίκο Μίχο.

Ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος σήμερα ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες έγραψε συγκεκριμένα στο facebook του:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο ‘’μάγκες’’ είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

Αιχμηρό σχόλιο Σακελλαρίδη 

Εξάλλου, ο  πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολίασε μέσω του λογαριασμού στο facebook όσους αναφέρονται στο περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη σήμερα στη Βουλή.

Ο κ. Σακελλαρίδης απαντώντας ουσιαστικά σε όσους κάνουν λόγο για οργανωμένο σόου προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα, αναφέρει το αυτονόητο. Ότι δηλαδή «οι χρυσαυγίτες δεν τραμπουκίζουν για να κάνουν πλάτη στη σημερινή κυβέρνηση όπως και δεν δολοφόνησαν τον Φύσσα για να κάνουν πλάτες στην προηγούμενη κυβέρνηση. Τραμπουκίζουν, δολοφονούν και τρομοκρατούν γιατί είναι νεοναζί που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν συνηθίσει να δρουν κάτω από την πιο προκλητική ασυλία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης».

«Λες και κάποιος δεν θα καταλάβει τη διαφορά στο πορτοφόλι του από την μείωση στις συντάξεις και το αφορόλογητο λόγω Κασιδιάρη. Ο φασισμός δεν είναι επικοινωνιακή πολιτική, ούτε προπέτασμα καπνού. Είναι μαχαίρια, καδρόνια, σφαλιάρες, νταβατζιλίκι και τρομοκρατία. Και αν ο Κασιδιάρης κάνει αυτό που έκανε σε Δένδια μέσα στη Βουλή, ας φανταστεί κάποιος τί κάνουν σε όσους τα φώτα της δημοσιότητας δεν θα πέσουν ποτέ πάνω τους. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι επικίνδυνος. Όσο επικίνδυνο είναι και να χαριεντίζεται σε φωτογραφίες με τους νεοναζί εγκληματίες» καταλήγει ο ίδιος.