Στην Ξάνθη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Το στέλεχος της ΝΔ συνοδεύεται στις επισκέψεις του από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Νίκο Κιατίπη και το Γραμματέα Μιχάλη Πατεράκη, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ηλία Οικονόμου, τον τομεάρχη της ΝΔ για την ΑΜΘ Αντώνη Πασχάλη καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην περιοχή.

Το πρωί επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις Smirdex και Bigtem και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη και το Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Το μεσημέρι πήγε για καφέ σε κεντρική καφετέρια της πόλης ενώ το απόγευμα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ΝΟΣ ΝΔ που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Νατάσα.

Δηλώσεις Γ. Κουμουτσάκου στην Αντιπεριφέρεια

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ανέφερε ότι “Επισκέπτομαι με μεγάλη χαρά την Ξάνθη με σκοπό να απευθυνθώ στους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ για τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο, στα οικονομικά, τα κοινωνικά και τα εθνικά μας θέματα.

Με αυτή την ευκαιρία όφειλα να συναντήσω την αυτοδιοίκηση και την επιχειρηματική κοινότητα της Ξάνθης για να έχω μια εικόνα για την αναπτυξιακή πορεία του νομού, τις δυνατότητες, τις προοπτικές και τα προβλήματα” είπε, ενώ ευχαρίστησε τον Κ. Ζαγναφέρη για τη συνεργασία που είχαν, αμέσως τέλειωσε η συνάντησή τους.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζαγναφέρης, εξερχόμενος της συνάντησης που είχε μαζί του δήλωσε ότι έγινε μια συνοπτική ενημέρωση για τα θέματα της περιοχής και σημείωσε ότι, παρότι δεν ασκεί κυβερνητική εξουσία η ΝΔ, ο Γ. Κουμουτσάκος υποσχέθηκε να συμβάλει σε ό,τι η Περιφέρεια θεωρεί ως σημαντικό.

[envira-gallery id=”28649″]