Όπως φαίνεται στην εικόνα του τρίτου ορόφου, στην αριστερή οικοδομή, έχει υποχωρήσει η μπαλκονόπορτα και έχουν προκλήθει ζημιές μέχρι και στην τέντα

Μια χύτρα, ήταν τελικά, αυτή που προκάλεσε την ισχυρότατη έκρηξη σε διαμέρισμα οικοδομής στην οδό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των 12 Αποστόλων. 

Η γειτονιά πράγματι ταρακουνήθηκε από την έκρηξη και ίσως για κάποιους η χύτρα με τα σαρμαδάκια της κυρίας Όλγας να έλαβε κωμικές διαστάσεις. Όμως οι άνθρωποι της γειτονιάς αντιμετωπίζουν το περιστατικό πολύ διαφορετικό.

Περίοικοι που επικοινώνησαν με το xanthi2.gr ανέφεραν ότι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είναι από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στη γειτονιά, πολύ φιλική και καταδεκτική ενώ πολύ πρόσφατα έχασε το σύζυγό της μετά από επίπονη δοκιμασία με την επάρατη νόσο.

Το πρωί βγαίνοντας για κάποιες καθημερινές δουλειές, προφανώς ξεχάστηκε, από κάποιες συζητήσεις και έτσι η χύτρα προκάλεσε μια τρομακτική καταστροφή. Για αυτό και η ίδια υπέστη νευρικό κλονισμό όταν αντιλήφθηκε τι θα μπορούσε να προξενήσει η έκρηξη, βλέποντας όσα απίστευτα ήδη συνέβησαν και τι θα είχε συμβεί στην ίδια αν ήταν στο σπίτι.

Η 65χρονη κυρία Όλγα, νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, ενώ οι γείτονες εκφράζουν τη συμπάθειά τους και διαφωνούν με διακωμώδηση της μεγάλης καταστροφής.