Την κοινοβουλευτικη΄ερώτηση του Δ. Σταμάτη και κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποιεί με δελτίο τύπου η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης.

Η άστοχη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν ξενίζει κανέναν. Η παραδοχή της αδυναμίας παραγωγής του ελάχιστου κυβερνητικού έργου, η έλλειψη γνώσης των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη και η λογική του κομματικού κράτους είναι οι βασικές αρχές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι τοπικοί βουλευτές, απαξιούν να ασχοληθούν με τα προβλήματα της Ξάνθης, καταλείποντας την άσκηση κυβερνητικής πολιτικής στον κομματικό μηχανισμό τους. Σε όσους εξελέγησαν με μόνο σκοπό την άσκηση κυβερνητικής αντιπολίτευσης στις προηγούμενες κυβερνήσεις αδυνατώντας να προσφέρουν στον τόπο, να τους ενημερώσουμε ότι ούτε αυτό δεν κάνουν σωστά.

Αγνοούν ότι επί Υπουργίας κ. Κοντού, ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή, η διαδικασία των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ για καταστροφές από αγριόχοιρους. Σήμερα όμως, όπως και τότε, για την αντιμετώπιση του προβλήματος το οποίο μεταλλάχθηκε και πολλαπλασιάστηκε, η Νέα Δημοκρατία, δεν χρειάστηκε να της ζητηθεί βοήθεια ώστε να επέμβει.

Για το λόγο αυτό κατατέθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό επί του ζητήματος, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ στην Ξάνθη, βουλευτή Επικρατείας κ. Σταμάτη Δημήτρη, την οποία σας κοινοποιούμε.